Lipsko - 2x CAC :-)

23.08.2011 18:58

V sobotu se vstávalo hooodně brzy a tentokrát osamoceny jsme s Irunkou jely směr Lipsko. Navigace pomáhala a tak jsme včas dojeli, vzali dokumenty a přifařili se k další výpravě z Čech ve složení Dantes a Aisha s rodinami. Toto spojení se nám vyplatilo neboť byli zásobeni skvělou medovinou, která působila na nervy jako balzám!!!

Vybrali jsme asi nějaké kouzelné místečkou, protože CACe si nakonec odvezli všichni tři. Nejprve v kruhu šampionů řádil Dantes, potom Irunka  v mezitřídě a nakonec Aisha v otevřené. S Aishou jsme nakonec soupeřili o německého národního vítěze, ale Irunka není uplně ve formě :-p a vypelichanost udělala své. Navíc mne opět podporovala držením trika a kousáním do zadnice, zřejmě mě chtěla povzbudit. Ale Aishe to moc slušelo a tak jsme gratulovali. Německé osazenstvo mlčelo, ale my jsme si to užívali. Takže Národní výstava = CAC . Hurááááá!!!!!

Druhý den jsme ve stejném složení obsolvovali Mezinárodní výstavu tamtéž a to bylo velice zajímavé sledovat, jak se německá rozhodčí radí i se zapisovatelkou, co si o které feně myslí.... No nicméně Irunka s Dantesem opět vybojovali CACe a Aisha res. CAC. O další umístění jsme neměli šanci. Pokaždé, když jsme doběhli v kruhu před rozhodčí, tak to otočila a sledovala pouze zbylé - německé- feny. Vyloučila nás ani jsme nemrkli. A to už Irunka ani neměla co přikusovat :-) Nu což. Mezinárodní výstava = CAC. Jupííííí!!!!

Máme z Německa už 3, takže se pomaličku blížíme k titulu Německý šampion.

Irunka tedy zatím všechny výstavy ve své třídě vyhrála, poháry se nám množí a neni je pomalu kam dávat. Takže dáme pauzu, než se vyrobí nějaká polička :-))))) Ale kdepak, teď pujde do tuhého, neboť toto byla naše poslední výstava v mezitřídě a nyní už musíme mezi dospěláky. :-)