Kočičky pryč, letní socializace, dobrman na zahradě.....

15.08.2010 20:16

Člověk míní... tak jak jsme chtěli koťata rozdat, maximálně si nechat černýho kocourka, Kačenka se zamilovala do černobílého a zůstali tu oba. Kočičky jsme rozdali do nových domovů, kde se jim daří úžasně (soudím z toho, že obě si zdárně podmanily psí osazenstvo). To Kesska s Irunkou svou nadvládu stále drží a především mámě Číče udržují štíhlou postavu.

Kesska letní socializací již prošla, ale pro Irunku je to první léto u nás na zahradě a to i při grilování a občerstveních a dalších lákadlech. Musim říct, že zatím jsme zcela neúspěšní a co se opuštěného jídla na stole týká... je to marný, vždycky zmizí. Jednou zmizel i oběd z kuchyně, kdy jsem v patře ukládala Jurdu. Na černou zlodějku, kterou neprozřetelně pustila dovnitř Kačenka, mě upozornil až zvuk tříštící se zapékací mísy! Takže o nějakých pokrocích nemůže být řeč. Jedině snad, že si to nedovolí, když tam jsme???

Jednou kouknu z okna, co se ty holky venku rozčilujou a on k nám přepadl sousedův dobrman. Snažil se dostat z přední zahrady na zadní, ale bokem přepadl k nám. Přesto, že přes plot na sebe řvou o 106, v tomto případě se Clyde bál a mezi bázlivými pohledy a marnými pokusy dostat se přes plot zpátky nám počůrával stromky. To se holkám očividně nelíbilo a z bezpečné vzdálenosti mu dávaly jasně najevo, že tam rozhodně nejni vítanej! Ještě že nedošlo ke rvačce... sama na 3 psy bych asi nestačila!

Jinak samo lítáme po procházkách a občas potrénujeme. Na cvičáku jsme potkali Edie Gasko Prim, který parádně vyrostl a je z něj velký chlapák.